PROGRAMOVÁNÍ FUNKCIONALIT NA MÍRU

Programování funcionalit na míru vašim potřebám je hlavním podílem naší práce. Naši práci vždy nahráváme na youtube takže si zákazník může ověřit co náš programátor na projektu dělal. Jsme plně transparentní. Naše služby obsahují hlavně programování funcionalit na WordPress weby. Jedná se hlavně o návrh vlastních ci předpřipravných pluginů a šablon. Pro konzultaci těchto řešení nás kontaktujte.

Co všechno děláme pro vaše projekty?

Zajištění provozu WordPressu na HTTPS. Konzultace při zvolení hostingu a případné převody na nový hosting.
Aktualizace pluginů, šablony a jádra WordPressu
Optimalizace rychlosti načítání stránek. Aktivace cache, optimalizace obrázků, odstranění nepotřebných pluginů.
Zabezpečení WP (např. ochrana proti nevyžádanému softwaru). Nastavení správných práv k souborům, kontrola aktivovaných pluginů, obrana proti DDOS a SQL injekci atd.
Optimalizace webových stránek pro vyhledávače (SEO). Nabízíme konzultace, SEO audity, analýzy klíčových slov a budování zpětných odkazů.
Rychlá pomoc při řešení problémů s WordPress weby.

Chcete s námi konzultovat váš projekt?

Statické stránky jsou základní stránky webu, jejich obsah zůstává víceméně stálý. Jedná se např. o stránku O nás, Kontakty, Služby, Ceník apod.
Na WordPressu může mít i e-shop díky pluginu WooCommerce, který byl zveřejněn v září 2011. V březnu 2020 byla vydána jeho rozsáhlá aktualizace (WooCommerce 4.0), která přináší vylepšené přehledy a nové nástroje pro správu obchodu.
Nabízíme také úpravy na míru pro WordPress a Woocommerce weby. Nabízíme také plugin pro správu vašeho obchodu.

Máte zájem o naše služby? Napište nám!

Věnujeme se vývoji webových stránek a eshopů. Jedná se hlavně o weby založené na platformě WordPress. S radostí Vám pomůžeme s vaším projektem, ať už se jedná o eshop či jen drobné úpravy vašeho blogu na WordPressu
Napište nám
code linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram